ROBUUSTE MOBIELE COMPUTERAPPARTUUR OPLOSSINGEN VOOR VEELEISENDE BEROEPEN

Stroomlijn het proces van uw team en minimaliseer verstoringen in uitdagende omgevingen.

 

Technologie die werkt waar jij werkt

Voor veeleisende banen in ruwe omgevingen is apparatuur nodig dat functioneert onder allerlei uitdagende omstandigheden.

Getac robuuste laptops en tablets ondergaan rigoureuze externe tests om te voldoen aan de hoge standaarden van robuustheid en betrouwbaarheid, zoals MIL-STD-810H-, IP67- en ATEX-certificeringen.

Ze bieden u technologie die bestand is tegen extreme temperaturen, vallen, stof en onderdompeling in water, en werken zelfs in explosieve atmosferen. Zodat uw team kan werken in uitdagende omstandigheden.

Verminder de totale eigendomskosten

Niet-robuuste apparaten gaan kapot, waardoor er tijd en geld nodig is om ze te vervangen en repareren. Onze apparaten zijn ontworpen om te werken waar andere apparaten dat niet kunnen en falen gemiddeld 2,9 keer minder snel dan consumentenapparatuur*.

Onze toonaangevende Bumper-to-Bumper-garantie dekt accidentele schade. En als uw apparaat niet gerepareerd kan worden, dan leveren we volledige vervanging met gelijke of betere specificatie.

*Bron: VDC Research 2018

MINIMALISEER VERSTORINGEN EN STROOMLIJN UW PROCESSEN

GETAC ROBUUSTE MOBIELE COMPUTERAPPARATUUR

We hebben een groeiend portfolio van meer dan 18 laptops en tablets van 7 inch tot 15.6 inch. We hebben ook een assortiment van ATEX- en IECEX-gecertificeerde tablets voor werk in explosieve omgevingen. Hieronder vindt u een aantal van onze beste apparaten.

OP MAAT GEMAAKTE OPLOSSINGEN, GEOPTIMALISEERD VOOR UW SECTOR

Getac Select®-oplossingen bieden een volledig geïntegreerd ecosysteem van robuuste apparaten, software en accessoires en professionele diensten, op maat gemaakt voor sectorspecifieke toepassingen.

VERTROUWD DOOR VOORAANSTAANDE BEDRIJVEN

  • "Getac F110-Ex levert een hoogwaardig, duurzaam verwerkingsvermogen in een ergonomisch en robuust pakket. Dankzij zijn duurzame behuizing is hij bestand tegen vocht, stof, extreme temperaturen en vallen - veelvoorkomende uitdagingen in de ondergrondse mijnbouw - zonder groot of zwaar te zijn. Onze versie komt met Intel Core i7-processoren, dus hij heeft meer dan genoeg kracht om snel intensieve berekeningen te maken en daarbij de algehele stroomefficiëntie te verhogen. Ook heeft hij een dubbel accusysteem, waardoor de accu gemakkelijk te vervangen is zonder te hoeven pauzeren, wat deze oplossing een langere operationele tijd geeft. Reutech Mining SSP sluit naadloos aan op de Getac F110-Ex robuuste tablet in een pakket met weergaloos realtime geotechnisch risicobeheer in de ondergrondse mijnbouw".
    Aleksei Medvedev, Projectleider
    VIST Group

 

 

Neem contact op met de experts van onze robuuste computerapparatuur


Toestemming directe marketing


Privacyverklaring van Getac